Maatregelen

 

Om de evenementen in Zaal Dijk te bezoeken heb je een negatieve testuitslag nodig (tenzij je volledig gevaccineerd bent tegen het coronavirus of hiervan bent hersteld). Deze test mag maximaal 24 uur oud zijn. Je kunt hier klikken om een afspraak te maken,  maar je kunt ook een afspraak maken in de CoronaCheck-app. We adviseren je om je zaterdagochtend te laten testen.


Openingstijden
In verband met het verplicht sluiten om 00:00, openen we onze deuren om 19:00 in plaats van 21:00. Hierdoor hebben we ook de bustijden aangepast, klik hier om ze te bekijken.


CoronaCheck-app

Je kunt eenvoudig de CoronaCheck-app downloaden in de App Store of in de Google Play Store. In deze app kun je een gratis testafspraak inplannen. Wanneer je volledig gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt, hoef je geen test te doen. Je kunt dit ook in de CoronaCheck-app regelen. Meer informatie over de app vind je hier.


Ik kan geen QR-code genereren 

Lukt het je niet om een QR-code te genereren in de CoronaCheck-app? Probeer dan een papieren bewijs te maken. Deze hoef je niet te printen, maar mag je ook digitaal laten zien.


Wat moet ik bij de ingang laten zien?

De QR-code in de CoronaCheck-app en een geldige identiteitskaart, geen foto van je identiteitskaart/rijbewijs/paspoort (we maken geen uitzonderingen). De medewerkers bij de entree controleren de QR-code met de officiële scan-app van de Rijksoverheid. Zij zien niet of jouw bewijs van een vaccinatie of een testuitslag gemaakt is.

 


 

Gepubliceerd op dinsdag 14 september 19:21, Lemele (laatste update 19 oktober 12:32)