We gaan weer open!

 

Dinsdag 14 september 19:21, Lemele (laatste update 15 september 16:54)


YES! Vanaf 25 september mogen we eindelijk onze deuren weer openen tot 00:00. Wel is er een aantal aanvullingen op onze huisregels om te voldoen aan de geldende coronamaatregelen.


Toegangstest

Om de evenementen in Zaal Dijk te bezoeken heb je een negatieve testuitslag nodig (tenzij je volledig gevaccineerd bent tegen het coronavirus of hiervan bent hersteld). Deze test mag maximaal 24 uur oud zijn.

 

Je kunt eenvoudig de CoronaCheck-app downloaden in de App Store of in de Google Play Store. In deze app kun je een gratis testafspraak inplannen. Wanneer je volledig gevaccineerd bent, hoef je geen test te doen. Je kunt dit ook in de CoronaCheck-app regelen. Meer informatie over de app vind je hier.

 

Openingstijden
In verband met het verplicht sluiten om 00:00, openen we onze deuren om 19:00 in plaats van 21:00. Hierdoor hebben we ook de bustijden aangepast, klik hier om ze te bekijken.

 

Mondkapje
In de bus is het dragen van een mondkapje verplicht. Zodra je de bus uit bent, mag je het mondkapje afdoen.

 

 


 

Veelgestelde vragen


Moet ik binnen 1,5 meter afstand houden?

Nee, dat hoeft niet. Je hoeft ook geen mondkapje te dragen.

 

Moet ik een mondkapje dragen?
Alleen in de bus is het dragen van een mondkapje verplicht. Rondom en in Zaal Dijk hoef je geen mondkapje te dragen.


Waar kan ik de CoronaCheck-app downloaden?

iPhone-gebruikers klikken hier, Android-gebruikers klikken hier.


Ik ben gevaccineerd, moet ik dan ook een test doen? 

Je hoeft geen test te doen als je volledig gevaccineerd bent tegen het coronavirus. Let op! Je moet dit wel kenbaar maken in de CoronaCheck-app. Lees hier hoe je dit doet.


Wanneer moet ik een test doen?

De testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Je hoeft geen test te doen als je volledig gevaccineerd bent of hersteld bent.


Telt een zelftest ook als toegangsbewijs?

Een zelftest is geen geldig toegangsbewijs.


Wat moet ik bij de ingang laten zien?

De QR-code in de CoronaCheck-app en een geldige identiteitskaart. De medewerkers bij de entree controleren de QR-code met de officiële scan-app van de Rijksoverheid. Zij zien niet of jouw bewijs van een vaccinatie of een testuitslag gemaakt is.