zaterdag 25 november | Foute oktoberfest

Vervoer klik HIER.  Entree; € 10,-

Dj Team het Einde en de Eschländer kapel.

 

Dames en heren!

Zaal Dijk Lemele, het Koninklijk Huis der Oktoberfeesten, biedt u wederom aan: het jaarlijkse volksfeest voor jong en oud, knap en lelijk, voor vrienden en vriendinnen door dik en dun.

Het Foute Oktoberfest 2017!

Moge de Lederhose en Dirndls maar weer uit de van dalhout getimmerde bergmeubels getrokken worden want we gaan het samen weer beleven. Hoe gekker de pret, hoe groter het plezier. Een jolig festijn in een Duits Tiroler herbergse bierhalle met een licht Hollands tintje in Gastfreundschaft.

De prachtmannen van DJ Team Het Einde hebben we weer kunnen boeken, beiden met hun onvolmaaktheden maar dat maakt ons Oktoberfest juist dan ook zo fout. Vanuit hun berghut in dem land Tirol zijn de knapzakken weer volgepropt om de reis richting ons fraaie Lemele optimaal te voltooien. De Duitse elpees zitten inmiddels in hun reiskist, creativiteit in hun brein. Heren met een missie: Ludiek, Onnavolgbaar, Chaotisch, Amusement.

Het Foute Oktoberfest met DJ Team Het Einde vertrouwd als vanouds maar dit jaar in samenwerking met  Eschländer kapel uit Hellendoorn. Dit orkest speelt: Schlagers, Apres Ski hits en polonaise klassiekers uit hun Dirndl toveren en op spontane wijze de Tiroler Festhalle in vuur en vlam zetten. Komt dat toch allemaal zien, mooier dan nu zal het nooit gaan.

Moge wij u allen een Herzlich Wilkommen heten. Samen op weg naar een fuif met historie!