zaterdag 24 november | Foute Oktoberfest

Vervoer klik HIER.  Entree; €10,-

 

Sehr geehrte Damen und Herren;

Lieblinge der Fehler Oktoberfest des Jahres,

Met trots en een brede lach mogen wij u mededelen dat ze reeds weer onderweg zijn vanuit hun nostalgische hut in de spelonken van het Tiroler berglandschap. De prachtige vergezichten en weidse panorama’s tijdens deze reis richting ons pittoreske Lemele zullen de mooie mannen van DJ Team Het Einde een boost van energie geven om Zaal Dijk, het Koninklijk Huis der Oktoberfeesten,  te doen watertanden en likkebaarden. Hun vintage volkswagen camper is van alle gemakken voorzien en is gevuld met retro Tiroler elpees en historisch goed en welbekende knalbeats. Knoop hier een zakdoek vol humor en entertainment tegenaan en we komen daar waar we willen zijn; een fuif om lekker te feesten!

Naast DJ Team Het Einde kunnen we jullie ook verblijden met een spetterend optreden van cover DJ Otzi op onze Duitse podiumplanken. Dit moeten we meemaken, dit mogen we niet missen.

Lieve jongens, meisjes, dames en heren. Breng uzelf tot een Tiroler Gastfreund(in), trek uw dirndl  of lederhose uit de van dalhout getimmerde bergmeubels. Klede u om en wees erbij.

Met z’n allen gaan we de tot Tiroler Festhalle omgetoverde zaal op spontane wijze, ludiek en chaotisch, in vuur en vlam zetten.

Samen zullen we de wereld versteld doen staan!