zaterdag 16 december | Miss K8

Vervoer klik HIER. Entree: € 8,-

De Oekraïense Kateryna Kremko is vooral bekend onder haar alias Miss K8 en te herkennen aan haar prachtige verschijning en een usb-stick vol keiharde harcore. Hoe enorm populair ze is onder het hardcorepubliek werd duidelijk toen ze de Top 100 DJs Poll binnenknalde op plaats 94, waarmee ze de enige vrouwelijke hardcore-dj in de lijst is.

Kateryna legt uit dat haar liefde voor de harde kant van edm is ontstaan toen ze nog in Oekraïne woonde. “Ik was echt zoekende naar wat nou mijn stijl was”, vertelt ze enthousiast. “Ik bezocht ontzettend veel feesten, waar allemaal verschillende stijlen te horen waren. Op een avond kwam ik op een technofeest terecht, dat vond ik zo gaaf. Toen dacht ik: ‘Wow, dat wil ik ook doen!’”

Een ambitie was geboren; Kateryna wilde dj worden. Ze kwam er ook achter dat ze het wel lekkerder vond als de muziek harder zou zijn. “In Oekraïne waren helaas weinig harde stijlen te vinden, heel anders dan hier in Nederland”, zegt ze. “Het eerste hardcore-event vond pas in 2008 plaats.

http://missk8.com/