Updates: Zaal Dijk en het coronavirus

 

Update 6 juli 2020 – Het is een tijdje stil geweest, maar we hebben niet stilgezeten. We hopen dat we vanaf september/oktober weer samen met jou onvergetelijke avonden met een geweldige sfeer mogen creëren. Daarom hebben we vandaag tien nieuwe evenementen gepubliceerd voor dit jaar waarvan we ontzettend hopen dat ze door mogen gaan! Houd onze website en social mediakanalen goed in de gaten voor het laatste nieuws. Of deze evenementen daadwerkelijk doorgaan, is namelijk afhankelijk van de maatregelen van het RIVM.

 


 

Update 24 maart 2020 – Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Een van deze maatregelen heeft gevolgen voor de evenementen van Zaal Dijk. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 31 maart 2020. Dit betekent concreet dat Happy Høken (14 maart) en Maan (28 maart) zullen worden afgelast. Op dit moment is het nog niet duidelijk of de evenementen ingehaald zullen worden.

 


 

Op deze pagina houden we je op de hoogte omtrent de gevolgen van de maatregelen die de Rijksoverheid heeft opgelegd en relevant zijn voor de evenementen van Zaal Dijk.